perjantai 18. maaliskuuta 2016

Kevätkiirus ja sisäänkäynnin kevätlook

Hyvää huomenta! Se olisi kuulkaa taas perjantai, mihinkähän nämä viikot juoksevat?! Meillä on tällä viikolla sairasteltu ensimmäistä kertaa tänä talvena oikein kunnolla. Poika oli alkuviikon kuumeessa, toissa yönä puolestaan valvottiin kuumeilevien tyttöjen kanssa. Eilinen menikin sitten mukavasti sisätiloissa tervehtyneen pojan hyppiessä seinille energiaa puhkuen... Toivottavasti tytöt heräävät tähän aamun edes hieman terveempinä. Sairastavat lapset ovat kurjinta, mutta siihen kun lisätään vielä stressi kaikesta tekemättömästä ja se, että mies lähtee tänään reissuun, niin avot! Onneksi pääsin eilen illalla "hengähtämään" sentään koululle!

Alkuvuoden to do -lista on ollut koko ajan aivan liian pitkä ja viikot ovat tosiaan kuluneet hurjan nopeaan. Taisin haalia vähän liikaa kursseja alkuvuoteen, mistä johtuen on tuntunut siltä, että tunnit vuorokaudessa eivät vain riitä. Kolme luentoiltaa viikossa, palautettavat työt ja oppari työllisti ihan kiitettävästi... Nyt on jakso vaihtunut, tällä viikolla alkoi uudet kurssit ja onneksi kaikki viime jakson työt on palautettu. Tämä kevään jakso ennen kesälomia mennäänkin sitten kahdella kurssilla + oppari.
Niistä urgent -caseista löytyy tällä hetkellä muun muassa viitekehysseminaariin valmistautuminen. Seminaaripäivä sen vaan lähestyy uhkaavaa vauhtia ja materiaalit pitäisi olla valmiina opponoijalle ensi viikolla! Toisaalta semman jälkeen on odotettavissa mahtavia juttuja, muun muassa Tallinnan reissu ja yhdet huippu juhlat sekä tietysti esikoisen neljävuotispäivät. Yötöiksi taitaa mennä, mutta tämän rutistuksen jälkeen olisi kivoja palkintoja tiedossa.

Tehtävälistalla roikkuvista ei niin merkittävistä -asioista puolestaan mainittakoon vaikkapa esikoisen parturissa käyttäminen... Huoh, asia, joka olisi nopeasti hoidettu, kun vain saisi päätettyä ja varattua sopivan ajan. Koko ajan tulee kuitenkin jotain yllättävää ja tuntuu, ettei edes ensi viikkoa uskalla parturikäynnin verran enempää aikatauluttaa. Ja jotenkin tuntuu turhauttavalta edes ajatuksena, että menisi päiväsaikaan yksin kolmen kanssa käymään "ihan vaan nopeasti parturissa"...


Priorisoinnilla pärjää kuitenkin onneksi pitkälle ja onneksi ne tärkeimmät ja pakolliset hommat ovat sentään koko ajan ajan tasalla sairasteluistakin huolimatta.

Kiireen ja stressin keskellä sisustus- ja DIY-jutut on hyviä rentoutumis- ja nollauskeinoja. Tällä kertaa meidän sisäänkäynti sai keväistä lookkia narsissien, pajunoksien sekä uudistuneen kranssin myötä. Kranssin kävyt saivat väistyä höyhenien ja munien tieltä ja nyt meidän ovea koristaa pääsiäiskranssi. Sisääntulon penkillä puolestaan vanha olutkori, jossa rosoista lookkia sekä ripaus kevättä.

Kiireisistä fiiliksistä huolimatta toivottelen oikein rentouttavaa viikonloppua! Ensi viikolla onkin sitten jänniä juttuja edessä myös blogin suhteen. Uusia kuvioita luvassa, joista infoilen mahdollisimman pian, joten pysykäähän kuulolla!

2 kommenttia:

  1. Voi miten upea asetelma! Rentouttavaa viikonloppua teidän perheelle! <3

    VastaaPoista