maanantai 21. maaliskuuta 2016

Maltilla pääsiäistä

Koska viime viikko vietettiin hyvin pitkälti sisätiloissa sairastavien lasten kanssa, karattiin pojan kanssa eilen viettämään äiti-poika-aikaa Helsinkiin ja jätettiin reissusta kotiutunut mies vahtimaan sairastavien tyttöjen päiväunta. Vietettiin pojan kanssa kiva iltapäivä kaupungilla shoppaillen ja kahvilla. Kivoja ostoksiakin tehtiin, mutta osasta niistä ainakin sitten toisen kerran. Tämän blogiviikon ajattelin kuitenkin aloittaa ajankohtaisilla pääsiäisjutuilla!

Pääsiäinen ei itselleni aiheuta samanlaista koristeluintoa kuin vaikkapa joulu. Tai ehkä aiemmin ei ole siis aiheuttanut yhtään, mutta kyllä tänä vuonna on jo paljon enemmän koristeluita kuin aiempina vuosina. Kuitenkin hyvin hillityllä linjalla mennään. Katsastetaan hieman meidän tämän vuoden pääsiäiskoristeluja!


Pastellin sävyjä koristeoksilla.Väriloistoa pojan ja mummin tekemien vitsojen muodossa.Rairuohoa, joka ei tosin vieläkään ole lähtenyt kunnolla kasvamaan!


Omatekemiä munia ja roikkuvia koristeita taikataikinasta.

Sekä tietysti ulkokoristeet.


Näin kuvattuna vaikuttaa kieltämättä, että koristeita olisi paljon... Jotenkin tämä tuntuu kuitenkin ihan sopivalta määrältä. Ei mitään liikaa kuitenkaan.

Vielä pitäisi suunnitella pääsiäisen menua, niin ollaankin valmiita pyhien viettoon. Lammasta täytyy ehdottomasti laittaa, mutta tarkemmat krumeluurit vielä suunnittelematta. Löytyykö teiltä jotain hyvää pääsiäisbravuuria?

Ihanaa alkavaa pääsiäisviikkoa! Ja hei, tavataan keskiviikkona uudessa osoitteessa, www.viisikko.casablogit.fi !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti